Европейският съюз обяви санкции срещи 351 депутати от Държавната дума

...
Европейският съюз обяви санкции срещи 351 депутати от Държавната дума
Коментари Харесай

ЕС обяви най-мащабните си санкции срещу Русия досега

Европейският съюз разгласи наказания срещи 351 депутати от Държавната дума на Русия (б.р. - Народното събрание на страната), съобщи ТАСС, като се базира на изказване от Съвета на Европейски Съюз.

Всички те на 15 февруари поддържаха с гласовете си признаването на Донецка и Лугнанска национални републики.

Санкции са наложени и на още 27 физически и юридически лица. Санкциите против тези лица са изиграли основна роля в подкопаването и опасността на териториалната целокупност и самостоятелност на Украйна, показва още съветската организация.

Така забранителният лист на Европейски Съюз набъбна на 555 физически лица и 52 организации. Лицата, попаднали в него, получават възбрана за пътешестване в блока, като активите им в страните членки се замразяват.

С решението си от през днешния ден Европейски Съюз не разрешава всякаква икономическа интензивност сред страните членки и ДНР и ЛНР, показва още организацията.

Европейски Съюз по сходство на Съединени американски щати наложи ограничаване върху търговията с държавни скъпи бумаги на Русия, което ще затвори опцията на Русия да се финансира на западните пазари.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР