Европейският съюз обяви, че е приключил подготовката си за излизането

...
Европейският съюз обяви, че е приключил подготовката си за излизането
Коментари Харесай

Извънредно! ЕС иска Брекзит без споразумение и незабавни митнически проверки на британските стоки и граждани

Европейският съюз разгласи, че е завършил подготовката си за излизането на Англия от структурите на Общността без съглашение. „ Тъй като става все по-вероятно Обединеното кралство да напусне Европейски Съюз без съглашение на 12 април, Европейската комисия през днешния ден завърши подготовката си за бракоразвод без съглашение ", се споделя в изказване на Европейска комисия, предават AFP и " Фокус ".

Агенцията напомня, че единствено преди броени дни Брюксел се съгласи да отсрочи Брекзит. По проект той трябваше да стане факт на 29 март тази година. Европейска комисия очерта ограниченията в 13 основни области, от разпоредбите за въздухоплаването и автомобилния превоз до регулациите на пътуванията, риболовните права и банковото дело.

„ Мерките на Европейски Съюз за непредвидени условия няма да - и не могат - да смекчат цялостното влияние на сюжета без договорка, нито пък по някакъв метод да компенсират неналичието на подготвеност или да възпроизведат цялостните изгоди от участието на Англия в Европейски Съюз ", се споделя в публикувания текст. „ Тези оферти са с краткотраен темперамент, лимитирани по обсег и ще бъдат признати едностранно от Европейски Съюз. Те не са мини-сделки и не са контрактувани с Обединеното кралство ". Последното изречение е ориентирано към многочислените поддръжници на Брекзит в английския парламент, които настояват, че ограниченията за непредвидени условия ще значат, че излизането на страната от

Европейски Съюз няма да бъде толкоз неприятно, колкото доста допускат. Ако няма съглашение Европейски Съюз, неотложно ще приложи разпоредбите си на границата с Обединеното кралство - в това число митнически инспекции, инспекции на сигурността на храните и инспекция на стандартите, което ще докара до закъснения на натоварените пунктове за секване, като пристанищата на канала и тунела под Ламанша. Британските жители, които пътуват до Европейски Съюз, ще бъдат лимитирани до 90-дневен престой и ще бъдат подложени на по-строги инспекции на паспортите - в това число вероятно искане да потвърдят задачата на визитата си и че разполагат с задоволително средства, с цел да се устоят.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР