Европейският съюз няма да се остави да бъде сплашван да

...
Европейският съюз няма да се остави да бъде сплашван да
Коментари Харесай

Твърдо не от ЕС за плановете на Борис Джонсън

Европейският съюз няма да се остави да бъде сплашван да прави компромис със своите правила, сподели немският народен представител Норберт Рьотген, отправяйки предизвестие към английския министър-председател Борис Джонсън.

След като тази седмица пое премиерския пост, Джонсън съобщи, че ще контракти нова договорка за Брекзит, и заплаши, че в случай че Европейски Съюз откаже, ще изведе Англия от общността на 31 октомври без съглашение.

Изявлението на немския народен представител е част от твърдия взаимен негативния отговор, който проектите на Джонсън получават.

Рьотген, който е ръководител на комисията за външни работи към Бундестага и съдружник на немския канцлер Ангела Меркел, написа в Туитър: " Скъпи Борис Джонсън, нито самохвалски речи, нито заплашванията ще съумеят да ни накарат да се откажем от правилата и единството на Европейски Съюз. "

" Вместо това ние ще останем индиферентни ", съобщи Рьотген. " За страдание, и на думи, и на каузи Джонсън, назначавайки кабинет от брекзитъри, не съумява да откри другарство със страната и континента ", сподели немският народен представител.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР