Европейският съюз няма да налага санкции на руския газ или

...
Европейският съюз няма да налага санкции на руския газ или
Коментари Харесай

ЕС няма да налага санкции на руския газ и петрол, доволен Орбан

Европейският съюз няма да постанова наказания на съветския газ или нефт. Това разгласи унгарският министър председател Виктор Орбан във видео, оповестено на страницата му във Facebook, на фона на среща на върха на водачите на Европейски Съюз във Франция.

Най-важният въпрос за нас е организиран по удобен метод - няма да има наказания, които да се отнасят за газа или петрола, тъй че енергийните доставки за Унгария са подсигурени през идващия интервал, уточни той.

Вчера ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен разгласи, че от 2027 година Европейският съюз.

Миналата седмица Орбан разгласи, че на глобите на Европейски Съюз против Русия. Той обаче предизвести, че и неизбежно ще обиден и унгарската стопанска система.
 Унгария не желае прекъсване на съветския газ
Унгария не желае прекъсване на съветския газ

Руският импорт съставлява над 80% от потреблението на газ в страната

Унгарският външен министър Петер Сиярто съобщи, че и Будапеща би желала да поддържа съдействие с Москва в тази област.

През септември предходната година Унгария подписа два дълготрайни контракта с Газпром, които плануват доставка на общо 4,5 милиарда кубически метра гориво годишно по тръбопроводи през Сърбия и Австрия, заобикаляйки Украйна. Споразумението е създадено за 15 години и може да бъде преразгледано 10 години след началото на осъществяването. Въпреки това в настоящия си тип той няма да задоволи всички потребности на Унгария от съветски газ, останалата част ще би трябвало да бъде закупена от " Газпром " посредством неговия търговец на краткосрочна основа. Затова Будапеща би желала да усили доставките на газ през Сърбия с 1 милиард кубически метра годишно и този въпрос беше контрактуван от унгарския министър председател Виктор Орбан по време на визитата му в Москва при започване на февруари.
 Орбан предизвестява: Санкциите против Русия са нож с две остриета
Орбан предизвестява: Санкциите против Русия са нож с две остриета

Икономиката на Унгария неизбежно ще бъде засегната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР