Европейският съюз не е предприел действия, свързани със санкционирането на

...
Европейският съюз не е предприел действия, свързани със санкционирането на
Коментари Харесай

ЕК: Няма връзка между мерките по Магнитски и европейския санкционен режим

Европейският съюз не е подхванал дейности, свързани със санкционирането на българи от Съединените щати и Англия и не може да накаже тези хора за корупция.

Това са дали отговор от Европейската комисия на питане от програма " Хоризонт " на.

Става дума за наложените от Съединените щати наказания за корупция по закона " Магнитски " против Владислав Горанов, Румен Овчаров, Александър Николов, Иван Генов и Николай Малинов.

Англия наказа Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков, към този момент глобени от Съединени американски щати.

Няма връзка сред налагането на ограничения от страна на Вашингтон и Лондон и санкционния режим на Европейски Съюз, считат от Европейската работа за външна активност.

От прокуратурата към този момент обявиха, че ще изискат от службите за сигурност и други институции информацията, с която те разполагат за българите, включени в новия лист със наказания по закона " Магнитски ".

Бившият енергиен министър Румен Овчаров, чието име е в листата, отхвърли обвиняванията против себе си, а водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че партията се разграничава от някогашния министър на финансите Владислав Горанов, който също е измежду глобените и изрази вяра Горанов да потвърди, че е почтен.
 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР