Европейският съюз и Съединените щати не стигнаха до споразумение по

...
Европейският съюз и Съединените щати не стигнаха до споразумение по
Коментари Харесай

ЕС и САЩ не стигнаха до споразумение за обмена на информация за резервационните данни

Европейският съюз и Съединените щати не стигнаха до съглашение във връзка с обмена на информация за резервационните данни на пасажерите, които употребяват самолети. На министерската среща ЕС-САЩ в региона на правораздаването и вътрешните работи, провела се в София на 22 и 23, участниците подчертаха значимостта на този продан, само че се схванаха да продължат разискването на тематиката по време на идната сходна среща, която ще се организира през втората половина на 2018 година в Съединени американски щати.

Европейски Съюз и Съединени американски щати разискаха общите си старания за битка с тероризма, с акцент върху ефикасното шерване на информация, предварителната защита на радикализацията и използването на Интернет за задачите на тероризма, както и бдителността във връзка с авиационната сигурност и химичните, биологичните, радиологичните и нуклеарните закани и взривните субстанции, изключително по отношение на възходящите химически закани във въздушния превоз и на публични места, се споделя в известие от българското министерство на правораздаването.

Участниците разискаха и съдействието сред службите за сигурност и правоприлагащите органи в киберпространството, потвърждавайки какъв брой е значимо да бъде обезпечен бърз достъп до електронни доказателства на правоприлагащите и правосъдните органи, като в същото време се подсигуряват персоналната цялост и гражданските свободи. По сходен метод те подчертаха и нуждата от опазване на несъмнено, отворено и безвредно киберпространство за поощряване на икономическото и общественото развиване и обмениха хрумвания по какъв начин по най-хубав метод да отговорят на това възходящо предизвикателство.
 Министър Цачева и министър Радев с министъра на правораздаването и основен прокурор на Съединени американски щати Джеферсън Сешънс.
Министър Цачева и министър Радев с министъра на правораздаването и основен прокурор на Съединени американски щати Джеферсън Сешънс.

Европейският съюз и Съединените щати обмениха и информация за развиването на процесите в областите на миграцията, граничното ръководство и съответните визови политики. Европейският съюз даде настояща информация за миграционните трендове в Европа и настоящите начинания за подсилване на ръководството на своите външни граници.

Европейският съюз и Съединените щати направиха обзор на направеното досега от страна на Европейски Съюз и Съединени американски щати, в това число от петте заинтригувани страни членки на Европейски Съюз, във връзка с постигането на законоустановените условия на Програмата за безвизови пътувания, с цел да се прегледа тяхното включване.

Накрая Съединените щати и Европейският съюз се стопираха на значимостта от обезпечаването на бърз продан на финансова информация и подобряването на успеваемостта на финансовите следствия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР