Европейският съюз е все по-близо до капитулация пред Русия по

...
Европейският съюз е все по-близо до капитулация пред Русия по
Коментари Харесай

В Турция обявиха предстоящата капитулация на ЕС пред Русия

Европейският съюз е все по-близо до капитулация пред Русия по газовия въпрос, описа колумнистът Хасан Басри Ялчън в публикация за Sabah.

Той означи, че Европейски Съюз не е в положение да реши казуса с доставките на синьо гориво.

" Ако не можете да намерите решение, тогава се отказвате. И мисля, че Европа се движи към капитулация пред Русия поради газа. Това проваляне ще значи и свалянето на западната система ", написа Ялчин.

Както уточни специалистът, Европа не може да разчита на помощ от Съединени американски щати заради неразбираемия резултат от идните избори за Конгрес през ноември. Ако завоюват републиканците, Европейски Съюз рискува да остане без поддръжка оттатък океана, изясни той. В същото време Щатите никога не могат да задоволят газовите потребности на Европа, акцентира Басри Ялчин.

Хипотетичните ресурси от синьо гориво няма да оказват помощ на европейците, а опитите за създаване на различни разновидности за доставки на газ са обречени на неуспех заради вътрешни несъгласия и липса на политическа воля, добави специалистът. Не се оправдаха и очакванията за " слабостта " на Москва.

" Руската стопанска система не се срина за малко време заради глобите. Освен това се оказа, че Европа се нуждае повече от съветски газ, в сравнение с Русия се нуждае от европейските пари ", означи Басри Ялчин.

Той добави, че Москва ще може да откри нови купувачи за своите енергийни запаси, само че Европейски Съюз надали ще успее да откри други снабдители на синьо гориво.

Западът ускори санкционния напън върху Русия, което докара до повишаване на електрическата енергия, горивата и храните в Европа и Съединени американски щати. Президентът Владимир Путин по-рано сподели, че политиката за въздържане и намаляване на Москва е дълготрайна тактика за Запада и глобите са нанесли тежък удар на цялата международна стопанска система. Според него главната цел на евроатлантическата общественост е да утежни живота на милиони хора.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР