Европейският съюз е изключително загрижен за последиците от ситуацията в

...
Европейският съюз е изключително загрижен за последиците от ситуацията в
Коментари Харесай

Борел: Светът е на ръба на дълбока икономическа криза

" Европейският съюз е извънредно угрижен за последствията от обстановката в Украйна за международната стопанска система и счита, че светът е на ръба на дълбока икономическа рецесия ", съобщи ръководителят на дипломацията на Европейски Съюз Жозеп Борел преди срещата на външните министри на Европейски Съюз в Брюксел, съобщи bgonair.bg.

" Изключително сме загрижени за последствията за международната стопанска система. Изправени сме пред дълбока икономическа рецесия, включваща ценова, енергийна и продоволствена рецесия ", сподели той.

Редица западни страни постановиха няколко пакета от наказания против Русия във връзка със обстановката в Украйна. Страните от Европейски Съюз също съществено обмислят да се откажат от съветския петрол и газ.

Руският президент Владимир Путин съобщи, че политиката на въздържане и намаляване на Русия е дълготрайна тактика на Запада и че глобите са нанесли сериозен удар върху цялата международна стопанска система. Той добави, че актуалните събития слагат граница на световното владичество на Запада както в политиката, по този начин и в стопанската система, напомня БГНЕС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР