Европейският съюз е готов да изгради нова трансатлантическа програма по

...
Европейският съюз е готов да изгради нова трансатлантическа програма по
Коментари Харесай

ЕС цени трансатлантическия съюз, иска укрепване

Европейският съюз е подготвен да построи нова трансатлантическа стратегия по въпроси от търговията до технологиите и данъчното облагане с всеки, който завоюва президентските избори в Съединени американски щати през ноември, съобщи Урсула фон дер Лайен.

" Може би не постоянно сме съгласни с последните решения на Белия дом . Но ние постоянно ще ценим трансатлантическия съюз - учреден на споделени полезности и история и неразривна връзка сред нашите нации ", изясни тя.

" Така че каквото и да се случи по-късно тази година, ние сме подготвени да изградим нова трансатлантическа стратегия. За подсилване на нашето двустранно партньорство - било то в региона на търговията, технологиите или данъчното облагане ".

" Бъдете смели " за опълчване на Русия и Турция, приканва Фон дер Лайен

Европейски Съюз готви заледяване на активи, сходно на закона Магнитски в Съединени американски щати

Водещи интернационалните институции като Световната комерсиална организация, Организация на обединените нации и Световната здравна организация " са парализирани и се нуждаят от промяна ", разяснява тя.

Според нея тези институции би трябвало да са мощни, с цел да се оправят с световни рецесии, спорове и провокации . " За да създадат това, те се нуждаят от промяна ".

Ситуацията с Алексей Навални няма да остане без отговор от Европейския съюз . " Поддръжниците на развиването на връзките с Русия в Европейски Съюз би трябвало да помнят отравянето на Навални ".
 Геополитическото бъдеще на света - който не е със Съединени американски щати е срещу Съединени американски щати, приказката свърши
Геополитическото бъдеще на света - който не е със Съединени американски щати е срещу Съединени американски щати, приказката свърши

Неутралната позиция на Европейски Съюз и Германия не е съюзна, новият съюз е на Англосферата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР