Европейският съюз би трябвало да прекрати наблюдението над Румъния чрез

...
Европейският съюз би трябвало да прекрати наблюдението над Румъния чрез
Коментари Харесай

Търичану: ЕК гали България нежно по главата, а Румъния е изправена до стената


Европейският съюз би трябвало да приключи наблюдението над Румъния посредством Механизма за съдействие и инспекция и да изостави " този преднамерен, неточен и неравнопоставен механизъм ". Това написа на страницата си във " Facebook " водачът на румънската партия Алианс на либералите и демократите (АЛДЕ) Калин Попеску Търичану, представен от организация Аджерпрес, съобщи Българска телеграфна агенция.

Търичану счита, че Румъния е " осъдена " посредством Механизма за съдействие и инспекция, тъй като " към момента има някакво достолепие и горделивост и не преглъща абсолютно всичко, което ѝ се сервира извън ".

" Мисля, че пристигна моментът тази история да завърши, а Европейски Съюз да изостави този преднамерен, неточен и неравнопоставен механизъм ", показва Търичану.

Той дефинира Механизма за съдействие и инспекция като " линийка, с която " преподавателите " от Брюксел удрят по ръцете децата, които не си пишат домашното съгласно тяхната визия ".

Според Търичану отчетите по Механизма за съдействие и инспекция (МСП) са " директна офанзива на суверенитета " на Румъния.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР