„Европейският проект няма да е завършен без Западните Балкани. За

...
„Европейският проект няма да е завършен без Западните Балкани. За
Коментари Харесай

Министър Павлова: Западните Балкани са във фокуса на Европа и с покрепата на германския канцлер

„ Европейският план няма да е приключен без Западните Балкани. За този приоритет имаме и цялостната поддръжка на немския канцлер Ангела Меркер. Затова европейската вероятност и съгласуваност на Западните Балкани, главен приоритет на Българското председателство, ще се случат със и с помощта на госпожа Меркел. “ Това съобщи министър Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила през днешния ден при представянето на книгата „ Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила - непреклонната “ на изтъкнатия професор по приложна политология в университета Ковънтри Матю Квортръп. Книгата е част от поредицата „ Власт и отговорност “ на издателство „ Сиела “, оповестиха от пресцентъра на Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018.

„ Преди една година, когато създавахме държавното управление в доста сложни условия, си поставихме хиперамбициозната задача за Българското председателство – европейската вероятност и съгласуваност за Западните Балкани. Много страни тогава не желаеха и да чуят за сходен фокус. Но с поддръжката и на госпожа Меркел, Балканите още веднъж са в европейския дневен ред, към този момент приказваме за разширение, за диалози с Македония и Албания. Нещо, което преди година, бе немислимо “, уточни още министър Павлова при представянето на книгата.



„ Когато би трябвало Меркел е непреклонна, само че в това време у нея откриваме „ майчинското “ и обгрижващото, една от аргументите през днешния ден тя да е канцлер на Германия за четвърти път. Често тя споделя „ Ще се оправим “. Това е нейното обръщение, което постоянно ще помня и което все си споделям “, с тези думи министър Павлова приключи присъединяване си в полемиката при представянето на книгата за първата жена канцлер на Германия и то източноевропейка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР