Европейският парламентът през този законодателен мандат ще има 44 междупарламентарни

...
Европейският парламентът през този законодателен мандат ще има 44 междупарламентарни
Коментари Харесай

Европейският парламент определи състава на междупарламентарните делегации


Европейският Народното събрание п рез този законодателен мандат ще има 44 междупарламентарни делегации, които поддържат връзки с представители в други страни, райони и организации, заяви пресофисът на Екологичен потенциал.

Евродепутатите гласоподаваха по отношение на състава на междупарламентарните делегации в сряда на обяд. Предложението от Председателския съвет (председателя на Екологичен потенциал и водачите на политическите групи) беше признато с повдигане на ръка. Назначенията бяха оповестени в 20.00 ч. българско време.

Може да видите цялостния лист с 44-те делегации - същият брой като по време на предходния мандат - както и техните членове тук . Списък на междупарламентарните делегации, в които членуват българските евродепутати, ще намерите в приложение към имейла.

Междупарламентарните делегации на Европейския парламент поддържат връзки и разменят информация с представители от други страни, райони и организации за поощряване на главните полезности на Европейски Съюз: независимост, народна власт, ценене на правата на индивида и главните свободи, както и върховенството на закона.

След като евродепутатите одобрят типа и числения състав на делегациите, политическите групи и самостоятелните членове назначават членовете им, като се подсигурява справедливото посланичество на страните членки, на политическите възгледи и на половете.

Председателите и заместник-председателите на делегациите ще бъдат определени по време на техните учредителните съвещания, които се чака да се проведат през септември 2019 година
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР