Европейският парламент тази сутрин ще обяви резултатите от снощното гласуване

...
Европейският парламент тази сутрин ще обяви резултатите от снощното гласуване
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Надеждите ни за пакет Мобилност са в Европейската комисия

Европейският парламент тази заран ще разгласи резултатите от снощното гласоподаване на пакета "Мобилност ". Вчера новите правила за превозвачите бяха гледани на второ четене в пленарната зала на Европарламента в Брюксел.

Надеждите са фокусирани в Европейската комисия, която сама се отхвърли от този план, нищо, че го предложи, сподели евродепутатът в утринния блок на Българска национална телевизия Андрей Новаков  Андрей Новаков Андрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската национална, ЕНП/ГЕРБ.

Европейска комисия съобщи, че не е имала това поради, не е желала да се връщат камионите, не е желала да задължава водачите наложително да са на адреса си по персонална карта във всяка от техните почивки и съобщи, че в тази година и половина, в която част от ограниченията на пакет "Мобилност " няма да се ползват, ще има временен интервал, ще ги обезсили с ново законодателно предложение, продължи Новаков.

Евродепутатът сподели, че се чака да излезе оценката за влияние на околната среда, в която си мисля, че няма еколог с тапия, който да каже, че пътуването на 40% от камионите празни без цел, без заплати за водачите е потребно за околната среда.

Надеждите са ми ориентирани към комисаря по превоз, който като се изключи че идва от Румъния, прави ми усещане, че има знания, не се е дистанцирал от сектора, че слуша какво споделят водачите, превозвачите и вижда какво се случва по границите, сподели Новаков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР