Европейският парламент създава уебсайт за резултатите от изборите, който съдържа

...
Европейският парламент създава уебсайт за резултатите от изборите, който съдържа
Коментари Харесай

Европейският парламент пуска уебсайт за резултатите от изборите

Европейският парламент основава уеб страница за резултатите от изборите, който съдържа всички резултати от минали европейски избори и е към този момент наличен на всички публични езици на Европейски Съюз.
Уебсайтът ще бъде обновен в действително време във вечерта на изборите на 26 май с общите резултати от Европейските избори, в това число национални разбивки, като детайлностите ще се изпращат от националните органи.
В него ще може да се ревизира състава на всички предходни Европейски парламенти преди 1984 година, с разбивки от националните партии и политическите групи от 1979 година и всички резултати на национални равнище от 2009 година насам. Сайтът също предлага информация по отношение на трендове в европейските избори, като да вземем за пример уравновесеното посланичество на половете.
Потребителите могат да прегледат вероятни политически обединения с калкулатора на болшинството откакто станат известни първите публични планирани резултати на 26 май, както и да съпоставят данни сред разнообразни избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР