Европейският парламент публикува днес писмените отговори, дадени от предложените за

...
Европейският парламент публикува днес писмените отговори, дадени от предложените за
Коментари Харесай

Мария Габриел: Обещавам да работя за това повече младежи да имат достъп до подкрепа от ЕС

Европейският парламент разгласява през днешния ден писмените отговори, дадени от препоръчаните за последващи еврокомисари на въпросите, заложени авансово от евродепутатите.

Документите демонстрират, че еврокомисарят Мария Габриел, препоръчана за нов мандат, е дала отговор на 17 въпроса. В отговорите си тя показва, че с изключение на, че е била две години еврокомисар, до момента е била избирана три пъти за евродепутат. Тя добавя, че и в работата си в комисията на ръководителя Жан-Клод Юнкер е отговаряла за доста от тематиките, залегнали в бъдещите й задания. Габриел дава обещание, в случай че бъде определена, да работи за въвеждането на европейска студентска брошура. Тя отбелязва нуждата от отпадане на пречките пред младите европейци да пътуват и учат на всички места в Европейски Съюз. Моя съществена цел е повече младежи да се възползват от стратегиите на Европейски Съюз при равно присъединяване, показва претендентът.

Светът към този момент е дигитален, както нашите деца, само че образованието към момента не се е преустроило, регистрира Габриел. Тя прибавя, че запазването на европейското културно завещание, в това число в дигитален тип, ще бъде измежду главните й цели. Габриел се афишира за същински прогрес в пресичането на предварителното споразумяване на спортни срещи. Спортната промишленост е значим шеф и способства за стопанската система, показва тя.

Българският претендент показва поддръжка за обезпечаването на необятен небосвод за европейските учени, от чиито открития зависи и икономическият прогрес. Габриел прецизира, че постигането на задачите на Европейски Съюз за опазването на природата изисква и напъните на научните среди, съобщи Българска телеграфна агенция.

Мария Габриел бе препоръчана от новоизбрания ръководител на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен за еврокомисар по младежта и нововъведенията. Изслушването на българския претендент следва на 30 септември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР