Европейският парламент призовава Съвета да наложи допълнителни ограничителни мерки в

...
Европейският парламент призовава Съвета да наложи допълнителни ограничителни мерки в
Коментари Харесай

ЕП зове за санкции заради ареста на Навални

Европейският парламент приканва Съвета да наложи спомагателни ограничаващи ограничения в границите на световния санкционен режим за нарушение на човешките права против всички, взели участие директно или носещи отговорност за офанзивите против съветския опозиционер Алексей Навални, съобщи БНР.

Това е записано в проекторезолюция, която ще бъде гласувана през днешния ден и се чака да бъде утвърдена с огромно болшинство. Предложението е на 5 от общо 7 политически групи в Екологичен потенциал. Един от създателите е българският евродепутат от „ Обнови Европа “ Илхан Кючюк.

Евродепутатите приканват Европейски Съюз неотложно да спре завършването на плана „ Северен поток 2 “. Те също по този начин насочат зов за наказания против съветските олигарси, свързани с режима и обкръжението на президента Владимир Путин, както и против медийни пропагандатори, притежаващи активи в Европейски Съюз и ползващи се със независимост на пътешестване до страните-членки. Мерките би трябвало да обзет и членовете на техните фамилии
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР