Европейският парламент прие днес незаконодателен призив всички държави от ЕС

...
Европейският парламент прие днес незаконодателен призив всички държави от ЕС
Коментари Харесай

Джамбазки за решението на ЕС за Истанбулската конвенция: За нас няма да има промяна. Това е нищо и половина.

Европейският парламент одобри през днешния ден незаконодателен апел всички страни от Европейски Съюз да одобрят Истанбулската спогодба. Документът бе гласуван с с 500 гласа " за ", 91 " срещу " и 50 въздържали се, посочи пресслужбата на Екологичен потенциал.

Евродепутатите приканват Европейски Съюз да се причисли към Истанбулската спогодба и всички страни от Общността да я ратифицират, с цел да се приключи на насилието над дамите.  Екологичен потенциал приканва Съвета на Европейски Съюз неотложно да завърши процеса на одобрение на конвенцията. Отправен е апел към седемте страни от Европейски Съюз, които са я подписали, само че още не са я утвърдили - България, Чехия, Унгария, Литва, Латвия, Словакия и Англия, да сторят това без отсрочване.

Темата разяснява Ангел Джамбазки, който се включи онлайн от Брюксел в предаването на БТВ " Лице в лице ". Нищо не значи това решение. Явно има взаимозависимост на тези български сътрудници, които гласоподаваха в негова подркрепа. Сега е съвременно да си " за " Истанбулската спогодба, да си за еднополовите бракове и т.н. Европарламентът може да одобри колкото си желае сходни решения, само че е значимо какво ще реши българския съд. Истанбулската конвенция не цели да пази дамите, а да прави реклама на джендър идеологията. Да, ние сме срещу насилието над дами, само че сме за това, че естественото българско семейство включва мъж, жена и техните деца. Това, че 500 индивида са дали своят вот за тази нелепост не значи нищо. От това гласоподаване нищо няма да излезе за нас, даже нищо и половина, нелепости. Това ли е пробемът на европейските глаждани? На България казуса са и приходите, корупцията, а не дали двама еднополови желаят да сключват  брак ", сподели евродепутатът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 бачо Кольо (преди 4 секунди) Рейтинг: 2019 | Одобрение: 749 Ежко-бежко,ама кат му свирнат друга ария ще запее. Колкото повече,толкова повече! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР