Европейският парламент предвижда разлика между БСП и ГЕРБ от една

...
Европейският парламент предвижда разлика между БСП и ГЕРБ от една
Коментари Харесай

ЕП: Една десета от процента разлика между БСП и ГЕРБ за евроизборите

Европейският парламент планува разлика сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ от една десета от % на изборите за евродепутати идващия месец. Това сочат данни, учредени на изследвания на публичното мнение у нас, осъществени от организациите " Алфа рисърч " и " Медиана ", заяви кореспондентът на Българска телеграфна агенция в Брюксел.Според данните през днешния ден Българска социалистическа партия би получила 32,8 на 100 от подадените гласове, а ГЕРБ - 32,7 на 100. Това би довело до еднакъв брой евродепутати от двете политически сили - по шестима.

Останалите политически сили от нашата страна, които се чака да излъчат евродепутати, са Движение за права и свободи (2), Вътрешна македонска революционна организация (1), коалиция " Да, България " (1) и " Воля " (1). " Атака ", АБВ и НФСБ не събират задоволително поддръжка.

От втората половина на март у нас се следи спад в поддръжката за ГЕРБ и Движение за права и свободи и растеж при поддръжката за Българска социалистическа партия, разясняват, сочат показаните данни, без да се разясняват аргументите. Според анализатори обаче най-вероятната причина е абсурдът с първокласните жилища на занижени цени, купувани от политици от ръководещата партия.

Проучванията, употребявани за пресмятането на плануваните места, не са поръчвани от Екологичен потенциал, употребявани са единствено данни от надеждни източници, отбелязва институцията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР