Европейският парламент посрещна украинския президент Зеленски с бурни овации, по

...
Европейският парламент посрещна украинския президент Зеленски с бурни овации, по
Коментари Харесай

Зеленски пред ЕП: Стойността на живота в Русия е унищожена

Европейският парламент посрещна украинския президент Зеленски с бурни аплодисменти, по време на първото си посещаване в Брюксел след съветската инвазия.

„ Украйна е Европа и бъдещето на вашата нация е в Европейския съюз “, съобщи в речта си ръководителят на Народното събрание Роберта Мецола.

„ Държавите би трябвало да обмислят бързо, като последваща стъпка, даването на системи с отдалечен обхват на деяние и самолети, от които се нуждаете, с цел да отбраните свободата, която прекалено много хора одобриха за даденост. “

Според Мецола отговорът на Европейски Съюз би трябвало да бъде симетричен на опасността, а тя е екзистенциална.

Тя сподели, че Зеленски не би трябвало да убеждава никого от присъстващите, че е нужна поддръжка.

„ Благодаря Ви за Вашия кардинален и деятелен метод – две качества, които видяхме непроменени по време на тази битка за Европа “, сподели Зеленски.

„ Стойността на живота в Русия е унищожена, единствено този в Кремъл има стойност. Русия гледа на хората си като на средства за носене на оръжие. Руският режим е против всякаква обществена правдивост и многообразие, влага в ксенофобия, пробва се да трансформира нечовешките действителности от 30-те и 40-те години на предишния век в действителност през днешния ден “, добави Зеленски.

„ Само нашата победа ще подсигурява европейските ни полезности “, продължи Зеленски.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР