Европейският парламент осъди действията на Русия срещу Украйна, Чехия и

...
Европейският парламент осъди действията на Русия срещу Украйна, Чехия и
Коментари Харесай

ЕП осъди руските действия срещу Украйна, Чехия и Навални

Европейският парламент осъди дейностите на Русия против Украйна, Чехия и Алексей Навални. Предстои евродепутатите да одобряват и специфична резолюция по тематиката.
Групата на Европейската национална партия (ЕНП) съобщи, че Кремъл се връща към държанието от руската ера и прикани Европейски Съюз да обезпечи военна поддръжка за Украйна.
 Европарламентът отхвърли рецензия против България в отчета за районен съд Македония Европарламентът отхвърли рецензия против България в отчета за районен съд Македония
Евродепутатите отхвърлиха поправката в отчета за Северна Македония, в която представители на българското държавно управление се упрекваха в...
Социалистите и демократите считат, че Москва популяризира подправени вести, подкупва европейски политици и е издигнала стена към страните с господство на правото.
В Европейски Съюз няма място за съветска интервенция, уточни групата " Обнови Европа " и заключи, че съветските дейности целят само оцеляването на режима на президента Владимир Путин.
Според групата " Идентичност и народна власт " в тази ситуация с взривените военни хранилища в Чехия през 2014 година става дума за дейности на български медиатор (Емилиян Гебрев, б. р.), изнасял в нарушаване на отговорностите на Европейски Съюз муниции за Украйна и Сирия. От тази парламентарна група предизвестиха, че последвалите събитията в полето на дипломацията ще лишат Европейски Съюз от търговски благоприятни условия.
Зелените настояват, че руснаците страдат от политиката на Кремъл и приканиха съветските дейности да не остават ненаказани, а на Украйна да се даде европейска вероятност.
 Белият дом заплаши Русия с прям диалог поради ответни наказания Белият дом заплаши Русия с " прям диалог " поради ответни наказания
Съединени американски щати заплашиха Русия с „ прям диалог “ за отмъщението на Москва за американските наказания. Както сподели почитан служ...
Консерватори и реформатори настояха Европейски Съюз да спре градежа на газопровода " Северен поток 2 " и оцениха събитията в Левите пък обявиха, че западната интервенция в Украйна дестабилизирала района. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР