Европейският парламент обяви покана за представяне на оферти за подбор

...
Европейският парламент обяви покана за представяне на оферти за подбор
Коментари Харесай

Обществена поръчка на ЕП за изпълнението на програма за обучение на млади журналисти

Европейският парламент разгласи покана за показване на предложения за асортимент на локални организации, които ще дават отговор за осъществяването на Програмата за образование на млади публицисти на институцията.

Крайният период за подаване на предложения е 17:00 часа българско време на 8 юли 2022 година

Европейският парламент разгласи социална поръчка за асортимент на локални организации, които ще провеждат за осъществяването на Програмата за образование на млади публицисти в 10 страни членки. България дружно с девет други страни членки е част от пилотната фаза, като идната година програмата ще обхване и останалите страни от Европейски Съюз.

Настоящата покана за показване на предложения е ориентирана към локални стопански оператори с потвърден опит в медийната среда и в организирането на образования за медийни експерти. Избраните организации ще дават отговор за провеждането на образованието на национално ниво, подбора на участниците и осведомителните действия.

Услугите, които ще бъдат предоставени в границите на програмата включват организирането и реализирането, до два пъти годишно, за интервал до четири години, на стратегия за образование по въпроси на Европейски Съюз, за повишение на осведомеността на младите публицисти и способността им да обяснят на своята публика европейски тематики, в това число по какъв начин Европейски Съюз работи, какво е смисъла на Европейския парламент, парламентарната народна власт и полезностите, които тя отстоява. Целевата публика за тези образования са млади публицисти основани в страните членки на Европейски Съюз, в качеството им на основни разпространители и водачи на мнение.

Максималната стойност на рамковото съглашение за целия интервал от четири години е 210.000 евро.

Програмата за образование ще включва модул в България, последван от модул за стеснен брой публицисти, определени измежду участниците в националния модул, който ще се организира в Европейския парламент в Брюксел или Страсбург.

Обществената поръчка включва следните характерни услуги:

— организация и осъществяване на програмата (1-ви модул);

— асортимент на участниците (1-ви и 2-ри модул);

— информационни и осведомителни действия.

Свързаната с актуалната социална поръчка документи е оповестена в портала за присъединяване в търгове от европейските институции.

Преди крайния период (8 юли) за показване на офертите за приемане на спомагателна информация с единствена цел разяснение естеството на публичната поръчка оферентите, които желаят да получат спомагателна информация по отношение на документите по поканата за показване на предложения, би трябвало да показват своите въпроси само в писмена форма на следния адрес: https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=11242 (секция „Въпроси и отговори“).

Цялата нужна информация по отношение на актуалната социална поръчка и всички нужни за представянето на оферта документи можете да намерите на следния адрес: https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=11242.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР