Европейският парламент гласува с мнозинство. В един мандат десетки са

...
Европейският парламент гласува с мнозинство. В един мандат десетки са
Коментари Харесай

Елена Йончева: Разследването по случая Барселонагейт не е прекратено, а прехвърлено на българската прокуратура

Европейският парламент гласоподава с болшинство. В един мандат десетки са настояванията към Екологичен потенциал за събаряне на имунитет и това се е случвало единствено два пъти до момента. Това съобщи в ефира на " Лице в лице " по bTV евродепутатът Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в по отношение на решението на Екологичен потенциал да не смъкна имунитета ѝ.

,,ЕП реши, че това обвиняване от страна на господин Цацаров от 2018 година съставлява подправено обвиняване и гони напълно друга цел – премахване на политичически противник``, посочи Йончева.

Тя призна, че няма за какво Сотир Цацаров е желал да я в профил и прикани медиите да насочат този въпрос към него. Но Йончева изясни, че обвиняването против нея е било повдигнато към месец, откакто е почнала да работи по случая " Барселонагейт ".

Разследването в Испания не е прекъснато. Главният испански прокурор ми изпрати персонално писмо, което съм го предоставила на българските медии, в което се споделя, че следствието не е прекъснато, а е трансферирано към българската прокуратура, защото тя е по-напред в следствието от испанските управляващи, обясни още Йончева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР