Европейският парламент е изразил готовност да предостави свои сгради за

...
Европейският парламент е изразил готовност да предостави свои сгради за
Коментари Харесай

ЕП е готов да предостави сгради за настаняване на болни от COVID-19

Европейският парламент е изразил подготвеност да даде свои здания за настаняване на заболели от COVID-19 , в случай че възникне потребност от в допълнение пространство. Това оповестяват медии в Белгия, като прецизират, че предлагането е било отправено към общинската администрация на Брюксел.

Допълва се, че  заради епидемията множеството от чиновниците на Екологичен потенциал работят от домовете си и това освобождава доста кабинети.  Екологичен потенциал е подготвен да обезпечи също стотина лекотоварни и тежкотоварни автомобила с водачи за преместване на храна и медикаменти. Отбелязва се, че в Брюксел е била препоръчана постройката на името на Хелмут Кол, която може да послужи за болница. Сградата не е част от главния комплекс на Екологичен потенциал в белгийската столица.

Ръководството на институцията обмисля каква спомагателна помощ може да предложи.  Обявяването на подготвеност за преотстъпване на повърхност визира също здания на Екологичен потенциал в Страсбург и Люксембург.

По-рано през днешния ден  Белгия заяви, че едвам половината от леглата за заболели от COVID-19 в страната са заети.  Според локалните управляващи се чака пикът на епидемията да бъде идната седмица, а по-късно се планува спад в броя на заболелите, в случай че продължи прецизното използване на подхванатите мерк/ Дарик

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР