Европейският парламент беше засегнат от хакерска атака само няколко часа,

...
Европейският парламент беше засегнат от хакерска атака само няколко часа,
Коментари Харесай

Хакерска атака срещу Европарламента след вота за Русия

Европейският парламент беше обиден от хакерска офанзива единствено няколко часа, откакто с болшинство от 494 гласа разгласи Русия за страна - спонсор на тероризма.

Председателят на Екологичен потенциал Роберта Мецола разказва офанзивата като " комплицирана " интервенция, за която е поела отговорност прокремълска хакерска формация.

" Моят отговор е " Слава на Украйна ", споделя Мецола.

Сайтът на Екологичен потенциал е свален с " високо равнище на трафик от външна мрежа ", споделя представител на Екологичен потенциал, който показва, че поръчките са свързани с DDoS офанзива.

Резолюцията, осъждаща експанзията на Русия против цивилното население на Украйна беше подкрепена от съвсем всички български евродепутати - като се изключи петимата членове на Екологичен потенциал, определени от Българска социалистическа партия.

Екологичен потенциал прикани Европейския съвет да прибави частната наемническа войска на Евгений Пригожин ЧВК " Вагнер ", групировката на Рамзан Кадиров и други сходни военизирани групировки към листата на Европейски Съюз с терористични организации.

Евродепутатите упорстват още за ограничение на дипломатическите връзки с Русия, свеждане до " безспорен най-малко " на контакта сред Европейски Съюз и съветски държавни представители, както и затваряне и възбрана на свързани с Русия организации в Европейски Съюз, които популяризират агитация по целия свят.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР