Европейският лидер за софтуер за социални медии Falcon.io е новият

...
Европейският лидер за софтуер за социални медии Falcon.io е новият
Коментари Харесай

Софтуерен лидер купува технологичната компания с българско участие Kоmfo

Европейският водач за програмен продукт за обществени медии Falcon.io е новият собстевник на софтуерната компания с българско присъединяване Komfo, която предлага решения за ръководство на корпоративни профили.

Последната оперира у нас и в Дания, а след сключването на договорката ще може да разшири бизнеса си, като купувачът има офиси в Копенхаген, Ню Йорк, Берлин и Будапеща.

От двете компании не показват цената на договорката, само че съгласно техните калкулации тя ще даде опция за ускорение на растежа на датското сдружение, което записа органичер напредък в границите на 40% за 2017 година.

" Убедени сме, че тази договорка е значима стъпка напред, която ще способства освен за усъвършенстването на развойния ни център в България, само че и за целия ИТ отрасъл в страната ", разяснява шефът на Komfo у нас Динко Танев.

Falcon.io предлага интегрирана маркетинг платформа за ръководство на обществени профили във Фейсбук, Twitter, LinkedIn и Instagram. Сред нейните клиенти са компании, като Toyota, Coca-Cola, Panasonic и Carlsberg.

Komfo е учредена през 2008 година, като сега нейните артикули ползватнад 4000 консуматори в над 50 страни по света. Централата й се намира в Копенхаген, като личният състав й в световен мащаб е над 70 души. По-голямата част от тях работят в офиса й в София - над 40 чиновници.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР