Европейският комисар по въпросите на бюджета и човешките ресурси Гюнтер

...
Европейският комисар по въпросите на бюджета и човешките ресурси Гюнтер
Коментари Харесай

Гюнтер Йотингер идва на официално посещение у нас

Европейският комисар по въпросите на бюджета и човешките запаси Гюнтер Йотингер ще бъде на публично посещаване в България, заяви Дарик.

Програмата му включва срещи с министър-председателя Бойко Борисов и с президента Румен Радев. Предвидени са диалози със заместител министър-председателя по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева, с министъра на финансите Владислав Горанов, с министъра на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 Лиляна Павлова, както и с представители на две парламентарни комисии в Народното събрание.

От 12.00 до 13.00 ч. комисар Гюнтер Йотингер ще дава отговор на въпросите на българските жители на тематика " Бюджет за бъдещето на Европа ". Гражданският разговор ще се организира в Аулата на Софийския университет, където гостите ще могат да задават въпросите си онлайн. Участието в полемиката e със наложителна предварителна регистрация.

Поради ограниченията за сигурност на място гостите се приканват да дойдат половин час по-рано и да носят със себе си документ за идентичност, прецизират от пресофиса на Европейска комисия в София.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР