Европейският колос Реал (Мадрид) се намира в много трудно положение

...
Европейският колос Реал (Мадрид) се намира в много трудно положение
Коментари Харесай

Реал с ключова намеса за трансфер на Хосе Кордоба

Европейският исполин Реал (Мадрид) се намира в доста мъчно състояние след травмата на Дейвид Алаба и се чака " кралете " да създадат трансферен ход на пазара през зимата, привличайки нов централен бранител, който да запълни празнината оставена от австрийския национал.

Припомняме, че различен главен състезател от защитата на Карло Анчелоти - Едер Милитао получи също доста тежка травма на коляното, към този момент се оперира и ще бъде отвън игра до края на сегашния сезон. Това на процедура лимитира избора на Анчелоти в центъра на отбраната до Антонио Рюдигер и Начо Фернандес. В испанските медии се твърди, че Реал (Мадрид) може да прибегне до потреблението на Орелиен Чуамени в центъра на отбраната, като опция.

Все отново се чака Реал (Мадрид) да излезе на трансферния пазар и да притегли нов бранител, който да реши проблемите на тима в отбранителен проект.
 Бешикташ предложи 3 милиона евро за Хосе Кордоба
Бешикташ предложи 3 милиона евро за Хосе Кордоба

Пишат медиите в Турция

В трансферния лист на " кралете " попада бранителя Уилиан Пачо от Айнтрахт (Франкфурт), който е оценен на 20 милиона евро.

Другите варианти пред Реал (Мадрид) на този стадий наподобяват доста по-скъпи и малко евентуални, с цел да бъдат осъществени като покупко-продажби. И Гонсало Инасио от Спортинг (Лисабон) и Антонио Силва от Бенфика ще излязат почти 100 милиона евро, в случай че Реал реши да влага в тяхното привличане.

Ако Пачо бъде взет от испанския гранд, то Айнтрахт (Франкфурт) сигурно ще притегли Хосе Кордоба от Левски. Панамският бранител попада в трансферните проекти на немския клуб.

Продажбата на Пачо би ускорила трансфер на Хосе Кордоба в посока към клуба от Първа Бундеслига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР