Европейският клубен шампион Реал (Мадрид) е готов да се раздели

...
Европейският клубен шампион Реал (Мадрид) е готов да се раздели
Коментари Харесай

"Реал" продава Бейл на ПСЖ, за да вземе Мбапе

Европейският клубен първенец " Реал " (Мадрид) е подготвен да се раздели с една от огромните си звезди Гарет Бейл. Това твърди испанският всекидневник " Ас ", който е непосредствен до управата на клуба.

Уелсецът, който беше платен през 2013 година за 100 млн. евро може да се озове в ПСЖ. Френският гранд желае да укрепи офанзивата си и да си върне купата, след кто през тази година остана втори зад " Монако ".

От Мадрид са склонни да освободят Бейл, защото желаят да вземат огромната звезда на монегаските Килиан Мбапе. Подобен трансфер ще стане единствено, в случай че Зинедин Зидан се раздели с някои от атакуващото трио BBC (Бензема, Бейл, Кристиано Роналдо).

Бензема е считан за един от любимците на треньора, до момента в който Роналдо може и да размишления от възможните проекти за овакантяване, след вота на доверие от клубния президент Флорентино Перес.

ПСЖ е финансиран от катарската кралска фамилия и няма проблем да извади сериозна сума за Бейл. Резервен вид пред французите е Серхио Агуеро от " Манчестър сити ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР