Европейският клубен шампион Ливърпул е имал дискусии с агентите на

...
Европейският клубен шампион Ливърпул е имал дискусии с агентите на
Коментари Харесай

Президентът на Лил настоява: Ливърпул преговаря с Пепе

Европейският клубен първенец Ливърпул е имал полемики с сътрудниците на острието Никола Пепе, само че не и с шефовете на Лил. Това съобщи президентът на френския клуб Жерар Лопес.

Името на 24-годишния котдивоарец най-често се загатва по отношение на мърсисайдци, които до този миг към момента не са осъществили гласовит трансфер на летния пазар. Миналата акция 2018/2019 беше извънредно мощна за Пепе, който приключи сезона с 22 турнирни гола и 11 асистенции.

Арсенал и Байерн Мюнхен също демонстрират интерес към играча, като към този момент Ливърпул има преимущество пред тях. Преди няколко седмици от клуба отхвърлиха, че Пепе попада измежду целите им, но Лопес е безапелационен, че контакти с сътрудниците на футболиста е имало.

„ Знам, че Ливърпул са имали полемики с играча, само че не и с нашия клуб”, разяснява босът пред RMC Sport.

„ Ливърпул разполага с играчи на тези позиции и чета, че в тима им има футболисти, които могат и да си тръгнат или пък не. Не съм чак толкоз фокусиран върху Ливърпул. Но е правилно, че имаше контакти с сътрудниците на Пепе.”

„ Преди началото на шампионата за Купата на Африканските народи ние получихме две предложения за него. Ще забележим по-късно. Позицията ми беше да забележим дали не можехме да създадем нещо преди шампионата. Имаше две оферти от два разнообразни клуба.”

„ Агентите, с които сме в положителни взаимоотношения, ни помолиха за малко време, с цел да проучат и други разновидности. Не единствено Лил взе участие в договарянията. Играчът има правото на лични преференции”, добави Лопес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР