Европейският и световен клубен шампион Ливърпул ще продаде звездата си

...
Европейският и световен клубен шампион Ливърпул ще продаде звездата си
Коментари Харесай

Феновете го подценяват: Ливърпул ще продаде Салах за 130 млн. паунда

Европейският и международен клубен първенец Ливърпул ще продаде звездата си Мохамед Салах, в случай че получи оферта от 130 милиона паунда. Тази прогноза направи клубната легенда Джейми Карагър.

27-годишният египтянин вкара 44 гола в първия си сезон на стадион " Анфийлд ", записа 27 попадения през предишния сезон и през актуалната акция е на кота 19 във всички шампионати.

" Мохамед Салах е състезател от международна класа, само че съгласно мен измежду почитателите на Ливърпул той е малко недооценен. Със сигурност има спад в индикаторите му спрямо първия сезон, само че той няма по какъв начин отново да означи толкоз доста голове ", разяснява Карагър пред " Скай спортс ".

" Говорейки с почитателите на Ливърпул и прочитайки мнения в обществените мрежи, Ливърпул има шестима играчи от международна класа - вратарят Алисон, Върджил ван Дайк, Трент Александър-Арнолд, Садио Мане, Роберто Фирмино и Салах. Но надали почитателите на Ливърпул биха приели клубът да продаде някой от другите петима, без значение на каква цена. "

" Но в случай че Ливърпул получи оферта на стойност 130 милиона евро за Салах, те ще си помислят. Затова и споделям, че Мо е недооценен. Той бележи и записва асистенции. Откакто е в Ливърпул, единствено Лео Меси е забъркан директно допълнително голове от него измежду играчите от петте водещи европейски шампионати. "

" Това, което доста ми харесва при Салах е, че не се контузва. Играе всяка седмица - 98 мача от 103 вероятни. Ако аз бях управител, щях да желая подобен състезател. "

" Говори се за Мбапе и Санчо. Привличането на Килиан е нереалистично, до момента в който това на Джейдън е реалистично. Но едвам и двамата могат да вкарат головете на Салах от първия му сезон. Ливърпул би трябвало да е деликатен. Само Меси е над Салах ", добави Карагър./gol.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР