Европейският ден на труда ще бъде отбелязан у нас с

...
Европейският ден на труда ще бъде отбелязан у нас с
Коментари Харесай

Европейският ден на труда ще бъде отбелязан у нас с онлайн трудова борса

Европейският ден на труда ще бъде маркиран у нас с електронна трудова борса в София, проведена от Агенцията по заетостта.

Тя ще бъде открита от заместник-министъра на труда и обществената политика Зорница Русинова.

Без да е належащо наличието на място, онлайн трудовата борса ще даде опция на търсещи работа и работодатели от цяла Европа да споделят изцяло гратис. Провеждането на онлайн трудовата борса е новаторски за България метод, а задачата - да се притегли ползата към българските работодатели както от работна мощ у нас, по този начин и от българи, живеещи и работещи зад граница, само че които имат предпочитание да се завърнат в България, съобщи БНР.

Регистрация на платформата към този момент са създали и работодатели от 15 европейски страни, които търсят българска работна ръка в разнообразни сфери. Те са декларирали на платформата свободните позиции като са описали в детайли и изискванията, и заплащането. Търсещите работа пък могат против регистрация също в платформата да се срещнат с предложенията, а в случай че бъдат утвърдени ще получат покана за присъединяване в онлайн изявление.

Днес ще е допустима връзката да е аудиовизуална в действително време.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР