Европейският автомобилен производител Renault ще отвори свой офис в Централна

...
Европейският автомобилен производител Renault ще отвори свой офис в Централна
Коментари Харесай

Renault отваря централа в Букурещ през следващата година

Европейският авто производител Renault ще отвори собствен офис в Централна и Източна Европа, който ще се намира напълно покрай България - в Букурещ.

Инвеститор в плана за офис постройката Connected е един от водещите вложители в района Globalworth Investment. Компанията към този момент е съумяла да обезпечи нужното финансиране от 46 милиона евро за градежа на офиса, излиза наяве от обява в локалния уебсайт Business Review.

" Renault Bucharest Connected е един от значимите планове, по които работим сега. С него вършим и първата си инвестиция в западната част на града, както и продължаваме дълготрайното си партньорство с Groupe Renault Romania ", разяснява Михай Захария от Globalworth Investment.

В постройката ще се обитава централата на локалното сдружение на Renault, като тя следва да бъде приключена през първото тримесечие на идната година.

Офисът ще бъде ситуиран на 47 000 квадратни метра, като ще включва шоуруум на Groupe Renault Romania, 1000 паркоместа, амфитеатър с потенциал от 350 места, както и ресторант.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР