Европейските спецслужби не са особено въодушевени от завръщането у дома

...
Европейските спецслужби не са особено въодушевени от завръщането у дома
Коментари Харесай

Добрата новина: Ислямска държава търпи крах! Лошата: Бойците й идват в Европа!

Европейските спецслужби не са изключително въодушевени от завръщането вкъщи на френските и белгийските наемници, които се бият на страната на терористите в Сирия и Ирак, написа Buzzfeed, написа Блиц.

Двама хипотетични терористи са били арестувани предходната седмица в парижко предградие. Според френските служби, свиването на териториите, владеени от " Ислямска страна " води до нарастване на броя на нейни членове, които се пробват да се върнат в Европа. Властите на Франция, Белгия и Италия се пробват да отсрочат този развой. Официални лица към този момент са коментирали, че завръщането на тези хора в родините им е извънредно нежелателно.

Източник от Министерството на защитата на Франция споделя пред Buzzfeed, че държавното управление никога не може да помогне на французите, които желаят да изоставен " Ислямска страна " и да се върнат вкъщи. " Ние със страдание би трябвало да установяваме, че равнището на терористична заплаха в Европа ще остане високо в продължение на още най-малко 50 години, " споделя той.
 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР