Европейските шампионки Габриела и Стефани Стоеви бяха посрещнати в Пазарджик

...
Европейските шампионки Габриела и Стефани Стоеви бяха посрещнати в Пазарджик
Коментари Харесай

Пазарджик посрещна еврошампионките по бадминтион

Европейските шампионки Габриела и Стефани Стоеви бяха посрещнати в Пазарджик от съотборниците им от Бадминтон-скуош клуб Пазарджик и бадминтонисти на другия наш отбор Бенковски.
На срещата участва и ”Златното момиче ” на българската художествена гимнастика и отговорник за спорта в Пазарджик Рени Камберова, която също има значителен принос за привличането на девойките в нашия Бадминтон-скуош клуб.
На срещата шампионките описаха за себе си, за своя състезателен път, за тренировките и за това по какъв начин са упражнявали още като възпитаници.

Те разкриха пред младите си сътрудници и по какъв начин се съблюдава режим, по какъв начин оползотворяват дребното си свободно време и по какъв начин са се чувствали, когато не всичко е вървяло в техния състезателен път. Сестри Стоеви дадоха отговор и за методите с които са преодолявали неуспехите. С особена страст те споделиха и възприятието да бъдеш на върха.
Момичетата изрекоха удовлетворение от опцията да играят за клуба от Пазарджик и за това, че се усещат най-сетне спокойни и в действителност мечтани и ценени в български клуб по бадминтон.

След това еврошампионките поиграха с всяко дете по малко и раздадоха доста подписи и спортна екипировка " Yonex ".
Разбира се бяха направени и безчет фотоси и селфита с децата.
По-късно сестри Стоеви бяха признати от кмета на Общината Тодор Попов, който поздрави и награди шампионките за Европейската купа и последвалите държавни медали и им пожела отличие от Световното състезание в края на месец юли.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР