Европейските лидери дадоха зелена светлина за началото на втората фаза

...
Европейските лидери дадоха зелена светлина за началото на втората фаза
Коментари Харесай

ЕС даде зелена светлина за втората фаза за преговорите за Брекзит

Европейските водачи дадоха зелена светлина за началото на втората фаза на договарянията за излизането на Англия от блока (Брекзит), съобщи Би Би Си.

Новината бе оповестена от ръководителя на Съвета на Европейски Съюз Доналд Туск (на снимката). "Ние сме доста щастливи от това, че предприемехме тази значима крачка ", написа той в Twitter. Полският политик обаче моли към Лондон да внесе изясненост в позициите си по такива основни въпроси като преходния интервал до окончателното излизане на Обединеното кралство от Европейски Съюз, предстоящо през март 2019 година, и за търговията сред Британия и 27-те.

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила прикани през днешния ден идният стадий от разговора сред Брюксел и Лондон да стартира във допустимо най-скоро време. Той също предизвести, че втората фаза на договарянията ще бъде по-трудна от първата.

Британският министър председател Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила от своя страна благодари на европейските водачи за тяхното решение. Тя също съобщи, че позицията на нейната страна ще бъде градивна и Брeкзит ще мине безпрепятствено.

Точната дата на старта на идната фаза договаряния към момента не е ясна. Очаква се Европейски Съюз и Англия да стартират разговора при започване на 2018 година

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР