Европейските избори ще са оценка и за работата на кметовете

...
Европейските избори ще са оценка и за работата на кметовете
Коментари Харесай

Цветанов: Румен Радев разделя нацията, създава омраза

Европейските избори ще са оценка и за работата на кметовете
Амбицията е едно, желанието - друго, а опциите - трето. Така ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов разяснява в Пловдив опцията да се появи нова политическа мощ, зад която стои президентът Румен Радев. "Всеки има някаква упоритост, дали обаче тя е покрита със съответния потенциал и наличие. Дали можеш да бъдеш индивидът, който да предложи опция. Не считам, че е опция да разделяш нацията и да създаваш ненавист ", добави вторият човек в ГЕРБ. Според него президентът показвал, че не е обединител на нацията, а се стреми само към персонални политически цели. "Радев сподели, че не е този, който ние смятахме, че може да бъде. Той не е пореден в това, което говореше в предизборната си акция и последващите си дейности. Единствено пореден е в отбраната на ползите на една компания, на една компания ", разясни Цветанов, визирайки позицията на президента за покупката на изтребителите "Грипен ".
Шефът на депутатите от ГЕРБ добави, че в Чехия и Унгария закупуването на тези самолети е обвързвано със кавги, до момента в който в държавите-членки, които имат Ф-16, такива не е имало.
Цветанов събра структурата на партията в Пловдив-област, с цел да стегне редиците преди европейските и локалните избори. "Важно в тази акция да развием повече еврооптимизъм. Много са тези, които обичат да показват отрицателни отзиви против Европейски Съюз. Затова предизвикваме цивилен разговор "Европа в нашия дом ", добави той. И изясни, че ГЕРБ ще покаже какво е реализирано във всички браншове благодарение на Европейския съюз.
Зам.-председателят на партията счита, че оценката за работата на кметовете ще бъде дадена още на евровота. Той прикани градоначалниците да стартират да се приготвят за локалните избори през есента. "Мога да кажа, че всички наши кметове се показват извънредно сполучливо. Сред тях е Георги Мараджиев, който ръководи община Стамболийски и е регионален координатор на ГЕРБ ", уточни Цветанов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР