Европейските избори ще бъдат ключови, както за Европейския съюз, така

...
Европейските избори ще бъдат ключови, както за Европейския съюз, така
Коментари Харесай

Цветанов: Европейските избори ще бъдат ключови и за ЕС, и за България


Европейските избори ще бъдат основни, както за Европейския съюз, по този начин и за България. Това съобщи на регионално заседание в Смолян ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.
В срещата с регионалната конструкция участваха депутатите доктор Даниела Дариткова, доктор Красимир Събев, регионалният шеф Недялко Славов, който е и ръководител на общинската конструкция в Златоград, общински ръководители, кметове и общински съветници. По време на събитието Цветан Цветанов уточни пред актива на ГЕРБ-Смолян, че имат една година за подготовка за локалните избори, като вотът за членове на Европейския парламент ще бъде генерална подготовка.
„ За ГЕРБ е значимо да завоюва добра преднина пред опозицията на европейските избори, тъй като това ще е тласък за добра подготовка за локалните. Освен това ще понижи внезапно желанието на опозицията за вотове на съмнение или за предварителни избори “, изясни ръководителят на ПГ на ГЕРБ. Цветанов разяснява и резултатите от частичните избори, извършени в няколко обитаеми места. „ Показахме, че без значение в коя точка на страната се вършат избори, имаме кондиция и това е тъй като сме мощен и потвърдено добър тим “, посочи зам.-председателят на ГЕРБ. Цветан Цветанов дефинира като „ гаф “ решението на Българска социалистическа партия за срещи с хората по обитаемоте места, тъй като на процедура те приказват пред жители, чиито проблеми не познават. Според него е огромна неточност депутати да дават рекомендации и да се изричат по избрани въпроси, по които локалните хора са доста по-компетентни. Като образец в тази посока Цветанов даде една от срещите на Българска социалистическа партия с жители в Банско, където Весела Лечева е декларирала, че там би трябвало да се развива целогодишен туризъм. „ Тогава локален гражданин й споделя пред всички присъстващи, че туризмът в Банско от много години е целогодишен и дори нерядко имали доста по-добра посещаемост през лятото, в сравнение с през зимата “, описа пред актива на ГЕРБ-Смолян Цветанов.
focus-news.net
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР