Европейските и държавни шампионки по бадминтон сестрите Стефани и Габриела

...
Европейските и държавни шампионки по бадминтон сестрите Стефани и Габриела
Коментари Харесай

Сестри Стоеви: Вече мечтаем за медал от Световното първенство


Европейските и държавни шампионки по бадминтон сестрите Стефани и Габриела Стоеви се срещнаха през днешния ден с млади пазарджишки бадминтонисти. Двете съумели спортистки описаха за своите триумфи и компликации, а в края на срещата хванаха ракетите и поиграха с децата от двата пазарджишки клуба по бадминтон, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Най-добрите български състезателки по бадминтон Габриела и Стефани Стоеви завоюваха историческа първа европейска купа за българския бадминтон, а броени дни по-късно сграбчиха купата и на Държавното състезание в София. За пътя си от Хасково до международния спорт двете сестри описаха на разчувстваните девойки и момчета от двата клуба по бадминтон в Пазарджик.

"Имаше доста сълзи по нашия път, само че и доста щастливи моменти, описаха двете бадминтонистки. Един път си долу, а на идващия си на най-високото ходило. Взехме своите уроци от всички загуби", обясниха на младите си почитатели Стефани и Габриела.

Габриела и Стефани Стоеви освен се снимаха за спомен с децата от двата клуба по бадминтон и раздадоха доста подписи. Те хванаха и ракетите и поиграха с пазарджишките бадминтонисти. Двете състезателки на бадминтон скуош клуб „ Пазарджик “ не стопират да мечтаят и да гонят идната си цел орден от Световния шампионат в Китай. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР