Европейските членове на НАТО и Канада са увеличили разходите си

...
Европейските членове на НАТО и Канада са увеличили разходите си
Коментари Харесай

Европейските членове на НАТО са увеличили разходите за отбрана с 4,3%

Европейските членове на НАТО и Канада са нараснали разноските си за защита с 4,3% през 2020 година, съобщи генералният секретар на конференция преди срещата на министрите на защитата на НАТО, предават ТАСС и РИА Новости.
" Увеличението съставлявас 4,3%. Това е шеста година на увеличени разноски от европейските съдружници и Канада, чакаме тази наклонност да продължи ", сподели Столтенберг.
 НАТО възнамерява основаване на нов галактически център в Германия НАТО възнамерява основаване на нов галактически център в Германия
Министрите на защитата на НАТО считат да основат нов галактически център на алианса в авиобазата в Рамщайн, Германия. Това заяви генер...
Според него съдружниците ще продължат да усилват вложенията в „ работна ръка и запаси, както и в присъединяване в интервенции “.
Общите разноски за защита на всички страни от през 2020 година възлизат на 1,09 трилиона $, което е с съвсем 61 милиарда $ повече от 2019 година От тези пари американските разноски възлизат на 784,95 милиарда $, до момента в който европейските и канадските разноски възлизат на 307,53 милиарда $. Това се показва в статистически отчет за военните разноски на алианса, оповестен през днешния ден. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР