Европейскатакомпания за транспортни услуги, FlixBusсвързва България с широката европейска автобусна

...
Европейскатакомпания за транспортни услуги, FlixBusсвързва България с широката европейска автобусна
Коментари Харесай

FlixBus свързва България с най-голямата европейска автобусна мрежа

Европейскатакомпания за транспортни услуги, FlixBusсвързва България с необятната европейска автобусна мрежа за дълги дистанции.
От 22 март ще има нови ежедневни връзки от София до центрове като Будапеща, Виена и Букурещ, тъй че българските пасажери ще могат елементарно да доближават до 1400 дестинации на FlixBus из целия континент. Билетите към този момент са налични на www.FlixBus.bg и в безплатното мобилно приложение на компанията.

" Само през 2017 година 40 милиона души са избрали FlixBus за пътуванията си из Европа. С интелигентните си решения, високите стандарти за сигурност и качество, ние вкарваме нова епоха на пазара на транспортни услуги във от ден на ден страни. Стремим се да подобрим доста напредването на българските пасажери и да притеглим още нови целеви групи към екологичния и наличен метод на пътешестване, който предлагаме. ", сподели Ласло Арани, районен ръководещ шеф на FlixBus.

Новите нощни връзки с Унгария, Австрия и Румъния ще разрешат на пасажерите да пестят време и средства, до момента в който доближават до едни от най-популярните столици на Централноевропейския район. През първата половина на 2018 г.FlixBus възнамерява и следващо разширение на мрежата си в региона, с цел да направи още повече дестинациидостъпни от градове в България.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР