Европейската вицешампионка на закрито от 2015 година Габриела Петрова отлетя

...
Европейската вицешампионка на закрито от 2015 година Габриела Петрова отлетя
Коментари Харесай

Габи Петрова: Мотивирана съм да стигна възможно най-напред

Европейската вицешампионка на закрито от 2015 година Габриела Петрова отлетя за Световното състезание в Лондон. 23-годишната ни представителка в тройния скок ще открие българското присъединяване в британската столица, а на Летище София си пожела допустимо най-хубаво класиране на Албиона.

" Последните дни нямах самообладание да пътувам. Мисля, че е прекрасен знак, нека и там всичко да е наред ", бяха първите думи на Спортист №1 на България за 2015 година.

" Подготвена се усещам, работихме върху много неща в последните седмици. Дано съумея да осъществявам капацитетът, който имам. Дано да тръгнем хубаво, поисквам доста шанс на моите сътрудници, да са здрави и да реализират това, което желаят ", сподели тя по адрес на подготовката си.

" Иска ми се повече. Нека мине пресявката, да стигна до край. Тя ми е постоянно една концепция по-притеснена. Искам да се класирам допустимо на първо време, само че квалификацията и финалът са две обособени надпревари. Много съм окуражена, доста съм стимулирана. Много желая да скоча. Дано да е доста ", пожела си европейската шампионка за девойки от Тампере 2013.

" Като численост не знам дали са били задоволителни надпреварите, за мен беше значимо да направя добър резултат. След като покрих норматива към този момент се усещам по-спокойна и по-готова за огромни резултати. Много хора стоят зад мен, доста хора заслужават да видят най-хубавото от мен ", съобщи тя за край.

Снимка: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР