Европейската централа е на път да се откаже от оригиналния

...
Европейската централа е на път да се откаже от оригиналния
Коментари Харесай

УЕФА мести Европейското първенство в само три или четири страни

Европейската централа е на път да се откаже от истинския проект за осъществяване на Евро 2020 (2021) в 12 града и към този момент се концентрира върху вид, в който всички мачове да се проведат в три или четири страни. Според " Дейли Мейл " " Уембли " пък може да загуби семейството си на финала, в случай че до идващото лято в Англия стадионите не се отворят за почитатели. Митичният стадион би трябвало по стратегия да одобри общо седем мача към този миг, измежду които двата полуфинала, както и дуелът за трофея. Ако не може да има аудитория обаче, " Уембли " ще загуби финала, въпреки че ще остане като един от стадионите, които ще домакинстват дуели от по-ранната фаза.

Най-голямото терзание на шефовете на УЕФА е дали страните-домакини ще могат да одобряват почитатели и спонсори на съответните игрища, тъй като това е значимо както от финансова, по този начин и от прочувствена и естетическа позиция. С други дума, в случай че " Уембли " е празен, а има опция различен от стадионите-домакините да одобри аудитория за полуфиналите и финала, то в УЕФА ще предпочета да реалокират тези срещи на уреди, които могат да одобряват почитатели.

От централата за момента отхвърлят коментар и настояват, че към момента единствено изследват по какъв начин се развива обстановката в обособените страни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР