Европейската шампионка по тласкане на гюле Радослава Мавродиева, която триумфира

...
Европейската шампионка по тласкане на гюле Радослава Мавродиева, която триумфира
Коментари Харесай

А1 награди Радослава Мавродиева за европейската титла

Европейската шампионка по подтикване на гюле Радослава Мавродиева, която победи на 3-ти март на шампионата в Глазгоу, бе наградена от А1. Една от най-хубавите ни лекоатлетки, както и треньорът – Валентина Желязкова, получиха финален модел смарт телефон за триумфа.

“Радвам се, че имам опцията да наградя от името на А1 Радослава Мавродиева, която ни направи щастливи точно на 3-ти март със своята купа от Европейското в Глазгоу. Радослава е образец за това по какъв начин напъните се възнаграждават и изминатият път си коства. А пътят на Радослава е като в приказките – 3-та през 2015-а, втора през 2017-а, а в този момент – на върха ”, показа Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни връзки ” в А1.

А1 е формален телеком на Българската федерация по лека атлетика (БФЛА) за шеста поредна година. Компанията дружно с БФЛА осъществят и самодейността „ А1 атлетика за младежи ”. През годините в нея са взели десетки хиляди деца и младежи, които вземат участие в лагери и надпревари в разнообразни градове из цялата страна.

А1 работи за популяризирането на леката атлетика и чрез каналите MAX Sport, които излъчват онлайн стартовете от Диамантената лига. В ефира на спортните канали почитателите могат да се наблюдават представянето на най-хубавите ни лекоатлети в комерсиалния шампионат.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР