Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова постигна една от

...
Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова постигна една от
Коментари Харесай

Ваня Стамболова успя, класира се за финала на „Фермата“


Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова реализира една от главните цели, които си беше сложила от присъединяване си във „ Фермата: Съединение “ – да се класира на финала на надпреварата. След като за повече от три месеца тя размени комфорта в действителния си живот, с цел да заживее на село, да се грижи за животни, да цепи дърва и да копае, фантазията й да се потвърди в сфера, коренно друга от тази, в която се изявява, се сбъдна.

Новината, че стига до финала, Ваня чу след гласоподаване във „ Фермата “. Своя избор за това коя жена най-вече се е потвърдила и е заслужила да стигне до финалната права, дефинираха към този момент отпадналите участници от „ Фермата “. Те се върнаха отново в шоуто, за да изпълнят извънредно значима задача – в два следващи дни да дефинират кой мъж и коя жена ще стигне до финала, без да влизат във вътрешна борба. Специално за повода във „ Фермата “ се завърна и олимпийският медалист Данчо Йовчев, който също се включи в гласуването.

Първият избор беше за жена-финалист и отпадналите фермери трябваше да изберат своята любимка сред Ваня, Александра или Роси. Атлетката получи 6 от гласовете на някогашните си съфермери, против 5 за Александра и 4 за Роси.

Стамболова призна, че не е очаквала този резултат, защото е мислела, че Сашка е фаворитката на множеството фермери. За нейно благополучие обаче прогнозите й са били неверни и тя направи най-важната крачка към главната си цел в шоуто – да стане първата жена-победител във „ Фермата “.

Коя пък ще е втората жена-финалист ще стане ясно след двубой сред другите две претендентки – Александра и Роси.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР