Европейската комисия заяви днес, че Европейският съюз е готов за

...
Европейската комисия заяви днес, че Европейският съюз е готов за
Коментари Харесай

Брюксел: От Брекзит без сделка най-много ще загуби Великобритания

Европейската комисия съобщи през днешния ден, че Европейският съюз е подготвен за Брекзит без договорка и че от подобен вид най-вече би изгубила Англия, съобщи " Ройтерс ".

Комисията към сегашния миг не счита за належащо да подхваща спомагателни ограничения за подготовка за сходен сюжет, съобщи на брифинг представителят на институцията Наташа Берто. " Това (Брекзит без сделка) явно ще аргументи огромни усложнения, както за жителите, по този начин и за фирмите, като ще има обилни отрицателни последствия в стопански проект. Те обаче ще бъдат усетени доста по-сериозно във Англия, в сравнение с в 27-те страни членки на Европейския съюз ", посочи Берто.

Според ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, в случай че се стигне до Брекзит без договорка, британците биха изгубили най-вече, сподели представителят.

Британският министър председател Борис Джонсън е подложен на засилващ се напън да постави предварителен завършек на парламентарната почивка, съобщи " Асошиейтед прес ". Исканията са по отношение на изтеклите в публичното пространство държавни документи, в които се насочат предизвестия за всеобщ дефицит на артикули.

Икономисти от дълго време предизвестяват за сходен нещастен сюжет, само че поддръжниците на Брекзит отхвърлят прогнозите и споделят, че става дума за опити да се всява суматоха.

Опозиционната Лейбъристка партия ще направи всичко допустимо, с цел да предотврати Брекзит без договорка на 31 октомври, съобщи през днешния ден водачът на лейбъристите Джереми Корбин, представен от " Ройтерс ". Корбин прикани съперниците на Брекзит без договорка в Народното събрание да гласоподават за събаряне на държавното управление посредством избор на съмнение, с цел да може Лейбъристката партия да образува краткотрайно държавно управление, което да осуети излизането от Европейския съюз без договорка. /БТА

Всичко, което би трябвало да знаете за: Преговорите за Брекзит (652)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР