Европейската комисия започва спешно преразглеждане на помощта на ЕС за

...
Европейската комисия започва спешно преразглеждане на помощта на ЕС за
Коментари Харесай

ЕК преразглежда помощта за Палестина

Европейската комисия стартира незабавно преразглеждане на помощта на Европейски Съюз за Палестина.

В допълнение към съществуващите защитни клаузи задачата е да се подсигурява, че с финансирането от Европа не се подкрепят индиректно терористични организации за осъществяване на офанзиви против Израел.

Комисията ще преразгледа стратегиите си за помощ на палестинското население и палестинските управляващи, тъй че да се приспособят към променените на място условия, гласи известието на Европейска комисия. Оттам допълват, че защото сега не се плануват заплащания, няма да има и тяхно заледяване.

Преразглеждането обаче не се отнася до филантропичната помощ по Механизма за гражданска отбрана и интервенциите за филантропична помощ.

Вчера еврокомисарят по разширението Оливер Вархей заяви, че Европейски Съюз замразява всички заплащания от помощите си за развиване на палестинците и ще преоцени всичките си настоящи стратегии в тази област, които са на обща стойност от 691 милиона евро.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР