Европейската комисия стартира инициатива (The Road Trip Project), която ще

...
Европейската комисия стартира инициатива (The Road Trip Project), която ще
Коментари Харесай

Еврокомисията търси ентусиасти за безплатни пътешествия в Европа

Европейската комисия започва самодейност (The Road Trip Project), която ще предложи опция на 8 души да обикалят гратис разнообразни забележителности в Европа. Те ще пътуват по четири разнообразни маршрута, разграничени по двама. Пътешествието ще продължи един месец и ще се организира сред пролетта и лятото на 2018.

Всяка от четирите двойки ще обикаля с микробус по един от следните 4 тура: Средиземноморски, Атлантически (по атлантическите крайбрежия на Европа), Балтийски и по поречието на Дунав. По пътя те ще се срещнат с локалните поданици и ще се потопят в техния обичай, ще търсят планове, които трансформират живота на хората към по-добро, и ще изследват незнайни места и невероятни пейзажи.

Инициативата е ориентирана към хора с рискован дух, които обичат да пътуват, да се срещат с нови хора, да учат разнообразни култури и да вършат фотоси и видео. Те би трябвало да са на възраст сред 18 и 30 години. Изискването е да записват и споделят историите си, както и всичко, което научават по пътя. Кандидатстването е отворено до 11 февруари 2018.

Идеята е в края на самодейността пътешествията по всеки от маршрутите да бъдат обединени във филм, който ще бъде част от онлайн справочник за Европа „ Встрани от утъпкания път “.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР