Европейската комисия препоръча на правителствата на страните от ЕС и

...
Европейската комисия препоръча на правителствата на страните от ЕС и
Коментари Харесай

ЕК препоръча на европейския бизнес да се готви за Brexit без сделка


Европейската комисия предложи на държавните управления на страните от Европейски Съюз и европейския бизнес да се възползват от дадената на Англия пролонгация до 31 октомври за излизането на страната от Съюза и да се приготвят по-добре за Брекзит без договорка, се споделя в изаявление на Европейска комисия за излизането на Обединеното кралство от общността.

„ Европейска комисия припомня, че е отговорност на икономическите субекти да се приготвят за всички сюжети. Сценарият за липса на съглашение остава вероятен излаз, по тази причина Европейска комисия интензивно приканва всички играчи да се възползват от спомагателното време, образувало се при отсрочката, с цел да подхващат всички нужни ограничения за подготовка за този сюжет на излизане на Англия от Европейски Съюз “, се споделя в известието.

„ Днес Европейска комисия показа детайлности за необятните мерки, които подхващат 27-те страни от Европейски Съюз, в сфери, като даване на жителство, обществено обезпечаване, налози и мита, превоз, лов на риба, банкови услуги, както и медицински услуги, медикаменти и техните съставни елементи “.

Комисията припомня, че сюжетът за Брекзит без договорка допуска, че „ Обединеното кралство ще бъде непозната страна за Европейски Съюз от момента, в който излезе без никакви преходни интервали, от този момент нататък всички типове европейски правила няма да се ползват за Обединеното кралство “. Това ще докара до „ обилни проблеми за жителите и бизнеса и ще аргументи обилни стопански вреди, които ще се усетят повече за Обединеното кралство, в сравнение с за страните от Европейски Съюз “.

Европейската комисия също по този начин заяви, че в сряда на постоянно съвещание на Европейската комисия е направена повторна оценка на всички 19 законодателни начинания, признати от Комисията в подготовка за излизането на Обединеното кралство от Европейски Съюз без съглашение, което трябваше да се организира на 29 март. Европейската комисия заключи, че всички тези ограничения остават уместни и не изискват преразглеждане в подтекста на отлагането на датата на излизане от Обединеното кралство от Европейски Съюз до 31 октомври.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР