Европейската комисия представи предложения за най-амбициозната и всеобхватна реформа на

...
Европейската комисия представи предложения за най-амбициозната и всеобхватна реформа на
Коментари Харесай

Еврокомисията предлага мащабна реформа на митническия съюз на ЕС

Европейската комисия показа оферти за най-амбициозната и всеобхватна промяна на митническия съюз на Европейски Съюз от основаването му през 1968 г.

Предложените през днешния ден ограничения дават водеща в международен мащаб, учредена на данни визия за митниците в Европейски Съюз, която ще опрости фрапантно митническите процеси за бизнеса, изключително за най-надеждните търговци. Като част от цифровата промяна промяната ще редуцира тромавите митнически процедури и ще размени обичайните заявления с по-интелигентен, учреден на данни метод към надзора на вноса. В същото време митническите органи ще разполагат с инструментите и ресурсите, от които се нуждаят, с цел да правят вярна оценка на вноса и да стопират вноса, който съставлява действителен риск за Европейски Съюз, неговите жители и неговата стопанска система.

Днешната промяна е в отговор на настоящия напън, под който действат митниците в Европейски Съюз, включително голямото нарастване на размера на търговията, изключително на електронната търговия, бързо възходящия брой стандарти на Европейски Съюз, които би трябвало да бъдат тествани на границата, и изменящите се геополитически действителности и рецесии. Тя ще направи митническата рамка пригодна за една по-екологична, по-цифрова епоха и ще способства за по-безопасен и по-конкурентоспособен обединен пазар.

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР