Европейската комисия предложи в петък облекчаване на поредица от правила

...
Европейската комисия предложи в петък облекчаване на поредица от правила
Коментари Харесай

ЕС предлага облекчаване на екологичните правила за фермерите, за да се успокоят протестите

Европейската комисия предложи в петък облекчение на поредност от правила за оставяне на земя без угар или ротационни култури, предлагайки отстъпки на фермерите, които стачкуваха с блокади на трактори в цяла Европа през последните няколко месеца.

Изпълнителната комисия на Европейския съюз сподели, че изпраща предложенията си до държавните управления на 27-те членки на Европейски Съюз и Европейския парламент, с цел да обмислят по какъв начин да подобрят позицията на фермерите във веригата за доставка на храни.

Той сподели, че описът с вероятни дейности ще ще бъдат разисквани от националните министри на земеделието, които следва да се съберат в Брюксел на 26 март.

Европейският комисар по земеделието Януш Войчеховски трябваше да показа промените на посещаване в родната си Полша по-рано в петък, само че сподели, че това се отсрочва заради спор по отношение на времето на някои промени.

Полските фермери бяха измежду тези, които проведоха седмици на митинг в целия Европейски Съюз, с цел да упорстват за поредност от претенции,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР